Bejelentkezés 

név 
jelszó 
Elfelejtett jelszó
 

Tevékenység

eDetailing - elektronikus orvoslátogatás

 Az elektronikus (internetes) orvoslátogatás kényelmes, gyors, olcsó módja az orvosok és gyógyszer-forgalmazók közötti kommunikációnak. A gyógyszer-forgalmazó rövid, néhány perces interaktív „videoklip" formájában informálja az orvost a készítményről, és kéri az orvos véleményét, meglátásait a gyógyszerrel kapcsolatban.

 

Az eDetailing kampányok lebonyolítását teljes körűen elvégezzük a digitális tartalom elkészítésétől kezdve az orvosok megszólításán keresztül a válaszok kiértékeléséig.

 

 


ePharmaVisit - elektronikus patikalátogatás

 Az elektronikus (internetes) patikalátogatás kényelmes, gyors, olcsó módja a gyógyszerészek és gyógyszer-forgalmazók közötti kommunikációnak. A gyógyszer-forgalmazó rövid, néhány perces interaktív „videoklip" formájában informálja a gyógyszerészt a készítményről, és kéri a patikus véleményét, meglátásait a gyógyszerrel kapcsolatban.

Az eDetailing kampányok lebonyolítását teljes körűen elvégezzük a digitális tartalom elkészítésétől kezdve a gyógyszerészek megszólításán keresztül a válaszok kiértékeléséig.

 eMail DM - eMail marketing kampány

 Orvos- és gyógyszerész adatbázisunk felhasználásával elektronikus leveleket küldünk a gyógyszer-forgalmazók által meghatározott célcsoportnak a megadott tartalommal, „üzenettel". A levelek „fogadtatását" kiértékeljük.

 

 

 


eLearning - elektronikus távoktatás

 Vállaljuk digitális oktatások lebonyolítását a tananyag elkészítésétől az internetes oktatás lebonyolításán keresztül a záró-tesztek kiértékeléséig és a kredit-pontok adminisztrálásáig.

 

 

 

   


   eResearch - elektronikus piacutatás

 Ma már a piackutatás leggyorsab, elismerten leghatékonyabb és legolcsóbb módja az Interneten keresztüli kutatás.

A kérdések látványosan érthetően, illusztráltan - akár interaktív animációk segítségével az Interneten kersztül is feltehetők. A válaszok mefelelő szoftverrel automatikusan összesíthetők, kiértékelhetők, a riportok pillanatok alatt előállíthatók és továbbíthatók a megrendelőnek.

A MedOnline Kft.  eResearch piackutatási szolgáltatása gyors, pontos, megbízható eredményt szolgáltat a megrendelőknek.

Komplex kutatások esetén gondoskodunk a kutatásban részt vevő szakemberek honoráriumának adminisztrálásáról és kifizetéséről.


eMarketing - elektronikus marketing

 Vállaljuk termékek, szolgáltatások, „márkák" digitális úton (eMail, weboldal, micro-site, banner, SMS, MMS stb.) történő reklámozását.

 

 


  eDevelopment - web- és szoftverfejlesztés

 Vállaljuk web-oldalak és informatikai rendszerek tervezését, elkészítését és üzemeltetését.

 

 


eNewsLetter - elektronikus hírlevél

 A MedOnline saját, gyógyszerekkel kapcsolatos hírlevelének szolgáltatásán túlmenően vállaljuk Megbízóink tematikus hírlevelének elkészítését, terjesztését, archiválását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SiteEngine Wombat